I made this widget at MyFlashFetish.com.

PELAWAT

Get a free hit counter .

Thursday, March 11, 2010

SUKAN SEKOLAH KU...

Hari ini 11 Mac 2010, Khamis berlangsungnya Kejohanan Sukan Tahunan Kali Ke-45. Kami semua sibuk dengan tugas masing-masing yang telah diamanahkan. Begitu juga dengan murid-murid yang terlibat begitu bersemangat untuk menunjukkan kekuatan masing-masing. Guru-guru rumah sukan begitu bersemangat memberi kata-kata perangsang dan motivasi kepada murid-murid mereka.

SEMASA RAPTAI SUKAN


Murid-murid sedang membuat raptai perbarisan. Raptai perbarisan telah dibuat selama 3 hari bermula pada hari Selasa dan berakhir pagi tadi. Kasihan mereka terpaksa berdiri dalam panas tapi nak buat macam mana kan...Namun begitu mereka ini sebenarnya suka dan tidak kisah dengan cuaca panas ni tapi tak tahulah petang ini dah tentu cuaca panas terik.


Inilah kanak-kanak comel yang akan membuat persembahan tarian di hadapan En. Mohd Sharif bin Mohammad, Penolong PPD Bahagian Sekolah Rendah yang akan merasmikan Kejohanan Sukan Tahunan. Mereka ini telah dilatih oleh seorang guru yang berkaliber dalam bahagian persembahan iaitu Pn. Salawati Hasan.

Ini pula ialah pertandingan separuh akhir tarik tali yang telah dijalankan pada hari semalam, Selasa di padang SK Lekir. Cikgu Azwa begitu bersemangat memberi semangat kepada pasukannya iaitu pasukan biru. Tapi apa boleh buat pasukan biru telah kecundang kepada pasukan kuning. Ini membuktikan bahawa berbadan besar tidak semestinya kuat...hehehe


Dalam pada itu, sempat juga kami berposing. Maklumlah bila lagi nak bergambar dengan kawan-kawan. Inilah masanya. Yang pakai tudung pink ni masih bujang lagi tetapi sudah tidak boleh dikacau lagi kerana bakal berpunya pada 20 Mac ini. Selamat Bertunang kepada Cik Nor Fadzilah Zainudin.


SEMASA KEJOHANAN BERLANGSUNGNo comments:

Post a Comment

ELEMEN-ELEMEN MULTIMEDIA

PERKAKASAN MULTIMEDIA

MEDIUM MULTIMEDIUM